Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avregleringshysterin fortsätter

Bilprovningen tvingas nu sälja två tredjedelar av sina anläggningar till privata aktörer. Det är ännu en obegriplig avreglering efter bland annat apoteket. Det finns ett rikstäckande och väl fungerande system som nu av politiken tvingas till nedmontering. Om man nu ska öppna för konkurrens, låt då Bilprovningen ha kvar alla sina anläggningar och låt den som så vill starta en ny och försöka slå sig in.

Låt oss alla som är emot denna avregleringshysteri visa vad vi tycker genom att vi alla bokar tider på de anläggningar som Bilprovningen har kvar. Vi är ju bilburna så vi kan välja, vilket inte pensionärerna i glesbygd har kunnat göra på samma sätt när den fantastiska valfriheten nådde apoteken.

Det räcker om vi alla gör oss detta besvär ett år så har alla hugade nykomlingar lagt ner och vi kan återgå till ett väl fungerande system i samhällets tjänst.

Trött på all påtvingad valfrihet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare