Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årsmöte med härliga nostalgibilder

Gagnefs fotoklubb har haft årsmöte med nostalgibilder.

Annons

Till ordförande för årsmötet valdes Jan Forsmark och till sekreterare Biörn Källman. Till ny sekreterare i styrelsen utsågs Rune Andreasson, avgående sekreterare Per Målare vill ägna mera tid åt filmklubben i Djurås. Vi önskar lycka till. Rune Eriksson vill trappa ner och ersätts i tävlingskommittén av Åke Jansson. Rune har lovat att vid behov hjälpa till. Därutöver bara smärre ändringar.

Antalet medlemmar är stabilt med några nya varje år. Bland klubbens framgångar i tävlingar kan nämnas att vi återigen (även 2017) blev Sveriges bästa klubb i den rikstäckande klubbtävlingen med 36 tävlande. Efter gott fika serverat av Åke Jansson och hustru Birgitta presenterade Kent Strömvall klubbens deltagande i Riksförbundets Årsbok som kommit ut sedan 1976. Kent har lagt bilderna i ett bildspel med årtal och fotografens namn. En trevlig återblick med i huvudsak svartvita bilder. Cirka 100 bilder publiceras i varje årsbok. De 44 år som boken utkommit har klubben fått 90 bilder publicerade. Jan Forsmark flest med 22 bilder före Mats B Jansson och Ragnar Nyberg med elva respektive tio bilder.

Resultatet av Närvarobildtävlingen. Påsikt: 1) Eric Böwes, 2) Mats B Jansson, 3) Ingvar Åslund.

Proj-bilder: 1) Eric Böwes, 2) Lars-Erik Boberg, 3) Mats B Jansson.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel