Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årsmöte hos 117-åriga Dala-Järna IK

Dala-Järna IK har haft årsmöte och redovisat sin verksamhet under år 2019. Klubben har haft över 600 medlemmar totalt, varav en del deltog på årsmötet som fördes utomhus och med goda avstånd enligt rekommendationer.

Klubbens sekreterare under många år, Fall Lennart Johansson läste upp en fullspäckad årsberättelse med imponerande resultat från alla klubbens sektioner: skidor, skidskytte,fotboll,innebandy,cykel och bordtennis. Snöåsektionen berömdes för sina insatser med upprustning och nyetablering av asfaltsbanorna på Snöå Skidstadion.

Till ordförande i huvudstyrelsen återvaldes Roland Thorén. Övriga styrelseledamöter blev Malin Andersson, FallLennart Johansson, Hans Runeson, Ola Engman, Dick Bergkvist och Björn Lundin. Efter val av sektionsstyrelser så vidtog utdelning av utmärkelser till personer som gjort exceptionella insatser under året.

Till Årets Profil utsågs Anders Danielson-Frost för sina insatser inom skidåkning och löpning. I "Höökens minne", för uppskattade ledarinsatser, hyllades Ingemar Tallskog för enastående arbete vid Snöå Skidstadions restaurering. Ett stipendium gick till fotbollstalangen Isak Olsson. "Olov Sterners minne" som delades ut av Ejvor Sterner delades av Klara Andersson (skidskytte) och Hugo Ström(skidor).

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel