Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets första möte hos PRO Björbo-Floda

Årets första möte, den 9 januari, som hölls på Församlingshemmet i Dala-Floda var klent besökt med knappt tjugotalet medlemmar utöver styrelsen, trots detta blev stämningen god.

Efter ordföranden Tomas Fredéns inledningsord blev det grupparbete runt ämnet mötesaktiviteter i en stram ekonomi. Efter en livlig diskussion kunde gruppledarna redovisa en hel räcka förslag som säkert kommer att prägla mötesverksamheten resten av året under förutsättning, att valberedningen inför årsmötet kan skaka fram namn till den vakanta programkommittén – som kan förverkliga de goda idéerna.

I debatten kom åter oron upp till ytan, den som medlemmarna känner inför hotet att föreningslivet kan bli utan byns enda rymliga möteslokal. Ordföranden framhöll att alla goda krafter måste samla idéer till lösningar om kyrkan måste avveckla Församlingshemmet.

Efter fikat avslutades mötet med att Sune Back visade bildspel från en fjällvandring i Padjelanta nationalpark 1978.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel