Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu ett offer för motormaffian

Enligt en artikel i tidningen (28/8) har motormaffian slagit till mot Masenbadet i Norr Amsberg. Systematiskt söker motormaffian ta herraväldet i naturen både sommar och vinter. Man tar ingen hänsyn till människor som tar sig ut i naturen på egna ben för att komma bort en stund från jäkt och buller.

Motormaffian kan inte tänka sig att ta sig ut i naturen utan motorfordon. Deras gudar är gasreglage, motorbuller och avgaser. Ön vid Masenbadet cirka 100 meter ut i sjön har allt sedan BK Masens tid varit ett populärt mål för simturen. Man har kunnat vila en stund i gröngräset och njuta av solen och vågskvalpet.

Naturen har förstörts totalt med röjsåg, grill, bänkar och soptunnor som aldrig har behövts tidigare för den som simmat ut till ön. Man har till och med ställt ut blomlådor i naturen.

Det har byggts hamnplatser och ankringsplatser. Nästa steg blir väl att man ordnar dit vattenskotrar som ska cirkla runt bland de badande. Det borde räcka med Dalälven för motormaffian och låta badet vara ett vattenhål för ekor, kanoter och trampbåtar förutom de badande.

Vakna politiker!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare