Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ännu en förlust för IFK Ore

IFK Ore har fortfarande inte lyckats bryta sviten av förluster. Ondagens match mot Hudiksvall slutade 5–0. Ores tränare Patrik Samuelsson tycker ändå att de fajtades bra mot ett av seriens topplag.
– Vi visar god moral.

IFK Ore ligger fortsatt längst ner i tabellen med elva förluster, medan Hudiksvall har en trygg placering som tvåa. Att Hudiksvall skulle få tre poäng på hemmaplan var därför inte oväntat för Oretränaren Patrik Samuelsson.

– Det här får man räkna med när man möter ett av topplagen. De är bra helt enkelt och borde vinna mot oss, det är inget orättvist med det.

Matchen började med att hemmalaget Hudiksvall gjorde mål i matchminuterna 9, 14 och 18. Därefter gjorde de ett mål i andra och ett mål i tredje perioden och behöll ledningen matchen igenom. Hudiksvall hade också fler skott på mål under hela matchen, och ett ruffigare spel av utvisningsminuterna att döma.

Ores tränare är trots förlusten nöjd med sitt lag, bortsett från den sjabbliga inledningen:

– Vi har en dålig första period, vi gör bort oss i egen zon och på grund av våra misstag gör de tre mål. Men sedan gör vi två bra perioder och de får ju bara göra två mål till under matchen. Vi möter ett bättre lag, men vi står upp bra och visar moral. Det är en stor laginsats hela tiden.

På fredag möter IFK Ore Valbo på bortaplan.

– Vi ska åka dit och ta tre poäng eller åtminstone ett. Vi ska kriga på för poängen.