Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Annas house hade bästa skyltfönstret

/
  • Fr v vinnaren Camilla Klingstam, affärsinnehavaren Lissdaniels Anna Roberts och centrumledaren Annika Nouvel med det vinnande skyltfönstret i bakgrunden.

Tävlingen om finaste skyltfönstret under julskyltningen i Malung har avgjorts. Det fanns i modebutiken Annas House på Grönlandsvägen och vinnare bland dem som röstat rätt blev Camilla Klingstam.

Annons

Malungshandlarna har på senare år tagit hjälp av entreprenörskolan i Leksand för att göra extra fint i skyltfönstren inför julhandeln.

Så också i år, och skyltningen har sedan skyltsöndagen varit föremål för en omröstning där kunder och besökare i Malungs centrum kunnat rösta fram det snyggaste skyltfönstret bland de 20 deltagande butikerna.

– Vi har fått in litet drygt 200 röster, och det var ytterst jäåmnt mellen de två som fick mest röster. 53 röster fick Annas house och det var tre mer än Gesons, säger Annika Nouvel, centrumledare hos Malungshandlarna.

Bland de som röstat på vinnande skyltfönstret har en vinnare dragits. Det blev Camilla Klingstam, som vann ett presentkort hos Malungshandlarna.

Mer läsning

Annons