Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Andra förlusten i rad för IFK Ore

IFK Ore har haft en dyster start på säsongen. De har redan förlorat två matcher, nu senast med 2–5 till Hudiksvall.

IFK Ore förlorade premiärmatchen mot Hedemora SK med 4–1. Den första hemmamatchen, som spelades på onsdagskvällen, gick inte mycket bättre. Då förlorade Ore med 2–5 till Hudiksvalls HC.

När första perioden avslutades låg Ore under med 0–3. Rättvikslaget repade sig dock något i andra perioden och gjorde två mål i snabb följd. Hudiksvall behöll dock sitt övertag och gjorde ytterligare ett mål i andra perioden, samt ännu ett tidigt in i tredje. Tränare Mattias Olsson sammanfattar matchen:

– Den första perioden gick stundtals bra, men vi bjuder ändå på de två första målen. Det berodde på individuella misstag. Att vi låg under med 3–0 efter första påverkar lite, men vi har god lagmoral. Vi hade energi i laget och gjorde 3–1. Då spelar vi hygglig hockey. Sen blir det 2–5 tidigt trots att vi jobbar och sliter.

Mattias Olsson säger att laget nu ska förbereda sig inför nästa match, och hoppas på vinst hemma mot Valbo på fredag.

– Det är ett ungt lag så man får ha lite tålamod. Vi lär oss för varje match.