Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Amerikansk forward lämnar AHL – för Mora IK

Den 29-årige forwarden Andrew Rowe är klar för Mora IK.
Han kommer senast från AHL-klubben Bridgeport Sound Tigers och har nu skrivit på för ett år med den nyblivna SHL-klubben.
– Jag har bara hört positiva saker om klubben och jag ser fram emot att få spela inför alla fans, säger Rowe i ett pressmeddelande.

Andrew Rowe är inget nytt namn för sportledningen i Mora IK.

– Han är en mycket välscoutad spelare som vi har följt ett bra tag. Han har varit högst upp på Jeremy Collitons önskelista under några år, berättar sportansvarige Anders Sundby i ett pressmeddelande.

Förra säsongen var Andrew Rowes bästa poängmässigt. På 66 matcher producerade han 36 (13+23) poäng för sitt Bridgeport Sound Tigers.

– Med hans säsong i Bridgeportförra året, där han var en av lagets ledande spelare, så vet vi att han kommer vara en stor tillgång för oss kommande säsong, fortsätter Sundby som är nöjd över att klubben lyckats knyta åt sig 29-åringen inför den kommande SHL-säsongen.

Själv ser Rowe fram emot att få spela i Mora till hösten.

– Jag är ivrig över att få ansluta till laget och bidra med det bästa av min förmåga kommande säsong. Jag har bara hört positiva saker om klubben och jag ser fram emot att få spela inför alla fans, säger Rowe.

För Plus-kunder:

Hon kan bli ny ordförande i Mora IK: "Det är en ära att bli tillfrågad"

Gamla LIF–profilen om en position i Mora IK: "Är ju lite av en barndomsdröm"

Lista: Det här kan Mora IK få betala om kommunens åtgärdslista blir verklighet