Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Älvdalens PRO fick mersmak – fullsatt på årets julbord

Onsdagen den 4 december var det dags för det årliga julbordet på Brittgården. Förra årets julbord gav nog mersmak till årets julbord då anslutningen blev över förväntan och PRO fick i tidigt skede fullbelagt då gränsen var satt till 100 personer för lokalen.

Kerstin Knuts hälsade alla välkomna till årets arrangemang som även denna gång hade ortens matställe som stod för julmaten. Gästerna kom tidigt för att få tid till lite prat och för att hälsa på gamla bekanta under trevliga omständigheter. Även musikanterna som underhöll var nya för de flesta. De sjöng och spelade gamla som nyare låtar och även egna låtar, och givetvis julsånger.

Kerstin Knuts såg till så alla i tur och ordning fick komma till julbordet så även musikanterna lät sig väl smaka av julmaten och en god efterrätt. Kerstin avslutade med lotteridragningen och höll ett tacktal till alla som medverkat, där ett lyckat julbord var till ända.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel