Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon blir Älvdalens nya turistchef

/
  • Carina Lind, som närmast kommer från Grönklittsgruppen, har rekryterats som verksamhetschef för turismen i hela Älvdalens kommun.

Visit Idre AB, med hela Älvdalen, Särna och Idre som arbetsfält, har fått en ny verksamhetschef, Carina Lind, som närmast kommer från Grönklittsgruppen.

Annons

Styrelsen för Norra Dalarnas Turistråd, som driver Idre och Älvdalens turistbyråer i egen regi sedan 1 november, har även rekryterat personal till Älvdalens Turistbyrå.

– Teamet som nu ska jobba med turismen i kommunen kompletterar varandra mycket bra, säger styrelsens ordförande, Joacim Johansson i ett pressmeddelande.

Carina Lind är född och uppvuxen i Älvdalen. Tillsammans med Fredrik Nilsson och Nathalie Jakoby i Idre samt nyanställda Tatjana Summermatter ska hon nu jobba för turismen i hela Älvdalens kommun.

– Jag ser verkligen fram emot att börja jobbet och få leda organisationen. Älvdalens kommun ligger visserligen i topp bland de mest besökta kommunerna i landet, men det finns naturligtvis ytterligare utvecklingspotential inom turismen i området, säger Carina Lind i pressmeddelandet.

Mer läsning

Annons