Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allsång och julsmörgås fixade stämningen i Bodarnas Bystuga

Annons

Det var julstämning när PRO Gagnef samlades till höstmöte i Bodarnas Bystuga. Ordförande Torbjörn Ingmarsson hälsade medlemmar och skrivtolkar välkomna. Han presenterade dagens program, där verksamhetsplan med budgetförslag för år 2020 fanns på agendan.

Lena Boström informerade om kommande aktiviteter, bland annat julbord den 12 december och Björborevyn den 11 januari år 2020.

Pensionärskören under ledning av Ulrika Olsson tog plats på scen och framförde några stämningsfulla julsånger, Tomten, Tänd ett ljus och Vintergatan.

Sedan blev det dags för den efterlängtade allsången med Stig Sjöberg som allsångsledare. Det blev härlig sång med många kända julsånger, bland annat Nu tändas tusen juleljus och Pepparkaksvisan.

Applåderna brakade loss när Stig Sjöberg framförde Budgetvisan, en för dagen nyskriven låt.

Kökspersonalen serverade julsmörgås och kaffe.

Efter fikat öppnade ordförande Torbjörn Ingmarsson höstmötet och presenterade förslaget till verksamhetsplan för år 2020. Kassör Ingrid Bing redogjorde för nästa års budgetförslag. 2020 års verksamhetsplan godkändes och klubbades igenom.

Höstmötet avslutades med lotteridragning. Cirka 90 personer kom till höstmötet. Ordförande tackade alla och önskade en god jul och ett gott nytt år.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel