Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wanfors är kvar på spåret

Annons

Svar till "Flitig Stockholms-

resenär", den 3 januari.

Mot slutet av sin flummiga insändare skriver Flitig Stockholmsresenär: "Jag begriper ingenting."

Det tycker jag var en helt riktig självbekännelse. Samtidigt ifrågasätter han sin egen tidigare insändare den 16 december där han lovsjöng en kommande chartertrafik. Där skriver han ordagrant följande:

"Det skulle vara perfekt att få landa mitt i centrum utan automobil. Kanske att vi då på återvägen gives möjlighet att inmundiga diverse vederkvickelser. Det skulle sitta det. Smaskens!"

Naturligtvis får man direkt uppfattningen att det är alkohol han menar. För inte är det väl någon karamellpåse han avser?

Det vara detta som fick mig att kritisera supande på tåg. Jag vidhåller mina tidigare påståenden om X 2000. Jag åkte själv vid samma tidpunkt X 2000 från Stockholm till Borlänge. Det var tunnsått med folk den gången också.

"Stockholmsresenären" skriver att Dalabanan kostas på av Banverket. Om han inte ens kan räkna ut att Banverket finansieras helt med skattemedel så förstår jag ännu bättre hans självbekännelse.

Vad är det för skillnad på skattemedlen till Västerdalsbanan och de skattepengar Banverket förbrukar? För övrigt kommer jag inte att polemisera mera med en som inte har kurage nog att framträda öppet med namn.

ERIK WANFORS

Mer läsning

Annons