Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vissa ska veta hut

Annons

Rötmånaden går mot sitt slut, med andra ord börjar hösten att närma sig. Då är det också dags att besluta om den kommunala budgeten. Pengar ska fördelas, inom den kommunala förvaltningen. Och så småningom kommer förhoppningsvis alla att vara nöjda.

Den här hösten hoppas jag skiljer sig från andra. Tänk vad bra det vore om oppositionen för en gångs skull tog sitt ansvar och kom med egna seriösa budgetförslag. Tänk om Kurt Josefsson med anhang, ägnade en millisekund till att tänka.

Kurt Josefsson ägnar sig åt är inget annat är populism. Som en av de ledande inom oppositionen har han en inblick som få, han deltar också på många möten, möten som gör att han får kunskap om den kommunala förvaltningen.

Och vad gör han av den kunskapen? Jo, han använder den till att spy galla över allt och alla, den här gången speciellt på Karl-Erik Anestedt.

Att det sedan finns de som är politiskt okunniga, och uppfattar detta som "käbbel". Ja, det får stå för dem. Det här är inget annat än trams och den som ska veta hut, det är Josefsson.

Calle Svenson

Mer läsning

Annons