Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Visar upp sig på VM

Annons

På fredagen, i samband med sommarens VM i triathlon i Säter, arrangeras en företagsdag i Säter. Det finns med i verksamhetsplanen för näringslivsenhetens verksamhet för i år.

- Någon stor marknadsföringssatsning typ det vi gjorde i Dalarnas hus förra året blir det inte. Vi tänker ta chansen att marknadsföra oss under triathlonveckan i sommar, berättar näringslivssekreterare Helena Åkerberg.

Förutom företagsdagen kommer marknadsföring av kommunen att ske på olika sätt och vid olika tillfällen under veckan.

I årets marknadsföring av kommunen ingår dessutom deltagande inom ramen för NEDA, turistsamarbetet för Nedre Dalälven, vid en stor mässa i Älvsjö i början av april. Säter deltar då i en "flytta hit del".

Säter ska lysa upp

u Trafiken susar förbi Säter och trafikanterna kanske passerar utan att upptäcka orten.

Jul- och nyårshelgen lyste marschaller efter riksvägen genom Säter för att väcka lite extra uppmärksamhet. Köpmannaföreningen stod för marschaller dagen för julafton och sedan följde kommunens näringslivsenhet upp med att låta marschaller lysa ytterligare några kvällar då mycket trafik passerade genom Säter.

- Vi ska göra lika sista april och allhelgonahelgen. Under midsommar ska vi hitta på något annat sätta att väcka lite uppmärksamhet, berättar näringslivssekreterare Helena Åkerberg.

Näringslivskontoret tittar även på något bra sätt att kunna sprida information om olika arrangemang där det är enklare att byta ut texten än på den stora affischpelare som står mellan rikvägen och järnvägen.

Fortsätter med frukostmöten

ROLAND BERG

Mer läsning

Annons