Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vinnande återvinning av låtar

Annons

Tjejerna är mellan 20 och 24 år. Josefin Dofs och Moa Engström är från Falun, de sjunger. My Thorin bor i Lindesberg, men pluggar på högskolan, hon sjunger och spelar gitarr.

På lördag spelar och sjunger de på Nisserska. Det blir teaterkafé med sedvanlig allsång, duon Agneta Nilsson och Ananda Sky från Stockholm och sketcher.

- Ännu har vi inte gjort några egna låtar. Att spela covers är ett bra sätt att börja, vi upptäcker vad vi kan göra, hur vi beter oss som grupp, säger Moa.

Gruppens medlemmar har en bred musiksmak, speciellt om man tar den gånger tre. Recycle är alltså en återvinningscentral som tar emot det mesta.

My gillar jazz, klassiskt och soul, men till gruppen har hon kanske mest tagit musikal. Josefin gillar pop, punk, goth, metall, hårdrock... till gruppen har hon bidragit med country och rock. Moa gillar allt, men till Recycle bidrar hon med jazz.

- Vi har olika erfarenheter och är bra på att ge varandra konstruktiv kritik, säger Josefin.

Recycle började repetera i november, än så länge har de bara sju låtar som sitter. Uppträdandet på Nisserska blir deras andra, det första gjorde de under Särimner.

- Jag hoppas gruppen får finnas och utvecklas ett bra tag, säger Josefin Dofs.

RAGNA FAHLANDER

Mer läsning

Annons