Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilken fantastisk barnomsorg vi har

Annons

Vilken fantastisk skola och barnomsorg vi har. Så här i påsktider gläds jag extra mycket med mina barn, över den omsorg de får i skola och på dagis.

Onsdagen före påsk hade Bolbyns förskola, där min fyraåring går, påskfirande med utklädning, påsklunch, fika och annat mys. Dessutom fick hon med sig en påskstrut med godis hem!

Dagen efter, på skärtorsdagen, var det sjuåringens tur att fira påsk på Nygårdsskolan med tipspromenad, påskgodis och filmvisning.

Vilken fantastisk ynnest för mig som förälder att få se mina barn med glittrande ögon berätta om allt deras fröknar ordnar vid alla högtider, trots små marginaler och dessutom begränsade personella resurser.

Vad som är än viktigare är självklart alla vardagar då jag lämnar mina barn i skol- och dagispersonalens kompetenta händer.

Som heltidsarbetande förälder slår det dåliga samvetet till med jämna mellanrum (ibland även efter kontorstid), och personalen ställer alltid upp på samtal och diskussioner då jag behöver det.

Allt detta sammantaget gör att jag känner mig fullständigt trygg då jag skyndar till jobbet på morgonen.

Så till alla andra hårt arbetande föräldrar, stanna upp emellanåt och tänk på vilken fantastisk skola och barnomsorg vi har.

JENNY AXELSON-FISK

Mer läsning

Annons