Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vild kamp i Mockfjärd

Annons

Konstigt nog rapporteras skador endast hos de ålderstigna gladiatorerna.

Fulia, eller Linda Marits, spräckte en läpp och fick göra skäl för sitt namn. Det fick också Mister Pain, Magnus Westling, göra. Han gjorde illa ett finger och blödde ner hela kostymeringen.

Sex ungdomslag - tre med killar och tre med tjejer - gjorde upp om förstaplatsen efter att ha tävlat i hinderbana, dog-bone, kuddkrig, dragkamp, slam dunk och hit and run.

Vinnarna i Spice Boys heter Daniel Westling, Martin Enevoldsen och Jonas Sandin. De fick en inteckning i vandringspriset. Tvåa kom Malin Tulin, Malin Karlsson och Tina Bergström i laget med ett namn som aldrig kan få en egen rubrik i en tidning, hur bred tidningen än är: "Tre tjejer är fler än två gladiatorer".

Husbandet med Pärra Hamkvist som sångare såg till att höja stämningen hos en stor och engagerad publik, som trängdes runt väggarna.

Gladiatorerna var som brukligt mycket vackra att skåda. Mest välbyggd var som vanligt Rosa "Fetna" Flank, som var något svår att känna igen. Det var väl peruken som gjorde det, kanske...

Förutom de redan nämnda gladiatorerna ställde följande motståndare till lagen upp: Sven "Doctor Hompa" Holmgren, Magnus "Hulken Perjons", Marie "Tattoo" Bing och Anders "Byggare Bob" Eriksson. Huvuddomare i äkta hockeydomardräkt var Anna Göransson.

GÖRAN FAGERLUND

Mer läsning

Annons