Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viktigt val för dig som förstår ditt ansvar

Annons

EU-valet viktigt för dig vill ge utrymme till representanter som vill stoppa det mänskliga förfall som i dag sker i framtida generationers Sverige.

Under åratal har våra far- och morföräldrar försett oss med ett samhälle som i dag borde kallas för Sodom och Gomorra.

Ingen i dag levande representant för socialismen kan förneka det stora inflödet av narkotika och alkohol.

När såg du senast representanter för de medborgare som röstade fram socialdemokraterna, praktiskt var ute och försöka stoppa ungdomarnas förnedrande tillvaro.

Sitter de på bingo i rörelsens lokaler eller var finns de?

Själv känner jag att nu får det vara nog med arbetarrörelsens misslyckanden. Fram för representanter som inte väjer för att visa ansvar och gör något åt unga människors illamående.

Det fanns en tid då män och kvinnor i rörelsen stod för det som kallas etik. När mötte du senast stadens socialister med etikfanan? Ett parti som vet att stå för etik och som vägrar att passivt stå och beskåda förfallet är kristdemokraterna.

Du som vågar att ta egna initiativ och inte gå i elitens ledband. Ta ditt ansvar och gå till urnan med etik som ledstjärna.

Högst av allt är kärleken!

Ta därför nästa gång du möter dina far- eller morföräldrar och ge dem en kram, det är alltid rätt att förlåta dem som oss skyldiga äro. Etik går före egen vinning.

Anders Lindberg

Backa 119

776 92 Hedemora

Mer läsning

Annons