Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi vill ge en varning för Reinfeldts utlagda åtlar

Annons

Alla som följt nyhetsfloran har nog läst om vargdebatten och utläggandet av åtlar för att locka till sig vargarna.

Alla har nog även läst om Fredrik Reinfeldt, den nye moderatledarens uttalanden. Vad har då vargdebatten och moderatledaren gemensamt? Jo i bägge fallen placerar man ut åtlar för att locka till sig någon, i det ena fallet vargar och i det andra fallet väljare. Nämnaren är att i möjligaste mån eliminera konkurrensen om bytet.

Lika väl som vargen borde undvika utlagda åtlar, lika väl bör nog väljarna tänka sig för både en och två gånger innan de blint sväljer Reinfeldts åtlar. Visst, det är fult att misstro folk, men vad gör man, efter alla år, där då moderaterna varit ljusår från värnandet av den vanliga lilla människan.

Nog händer det saker i vår värd, vi har växthuseffekten med sina negativa följdverkningar, någonting vi i vår vildaste fantasi aldrig trodde att det kunde ske, men ändå skett. En del gör gällande att miljöförstöringen påverkar oss människor på alla möjliga vis, men vi vägrar tro att den lyckats förändra den moderata ideologin som nu Reinfeldt vill göra gällande genom sina utlagda åtlar.

SKOGS-LASSE WAHLBERG

Mer läsning

Annons