Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi beskriver verkligheten

Annons

Vi moderater utgår från den samhällsbild som existerar, vi kan inte gömma oss i gamla idéer och tro att de ska lösa nya problem. Därför såg vi över vår politik och anpassade den efter de utmaningar som Sverige och Dalarna står inför i dag. Väljarna uppskattade att det fanns ett parti som tog utgångspunkt i deras vardag och gav moderaterna det starkaste stödet som vi någonsin fått i ett val och regeringsmakten.

Detta gör Bo Staaf förbryllad, han tror att politisk anpassning efter verklighetens problem är ett marknadsföringsmässigt påhitt. Han går till och med så långt som att påstå att vi har bluffat till oss regeringsmakten.

I Dalarna var det 35615 stycken som röstade på moderaterna för idéernas skull. I Sverige var det 1456014 stycken. Det är ett starkt stöd för förändring.

Vårt uppdrag är att skapa fler arbeten genom att göra det mer lönsamt att arbeta, utöka matchningsfunktionerna på arbetsmarknaden, sänka inkomstskatten och göra det billigare att anställa. Detta är en lösning som kombinerat visat sig fungera i andra europeiska länder, vi tycker att den borde fungera i Sverige.

Genom att få fler i arbete kan vi få mer pengar över tillsammans för att satsa på miljökampen, förbättra kunskapen i skolan, stärka tryggheten i samhället och se till att vanliga människor får mer pengar i plånboken i slutet av månaden.

Om det är detta som Bo Staaf menar med att vi går överklassens uppdrag så får det vara hans tolkning.

Vår ambition är att leverera det vi lovade väljarna i valrörelsen.

ULF BERG, PATRIK FORSLUND BERG OCH FORSLUND ÄR BÅDA NYBLIVNA RIKSDAGSLEDAMÖTER PÅ DALABÄNKEN FÖR MODERATERNA.

Mer läsning

Annons