Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi ber om ursäkt!

Annons

Svar direkt:

Peace & Love ber om ursäkt! Vi har full förståelse för din kritik och vi ber så ofantligt mycket om ursäkt.

Det vi vet är att massor av funktionärer uteblev från sina arbetspass, vilket gjorde att många av de kvarvarande funktionärerna fick bära en betydligt större arbetsbörda.

Vi skäms och är oerhört ledsna över att det blev så här.

Föreningen Peace & Love är inget skämt och vi är heller inga hycklare, även om vi med vilje erkänner våra svårigheter att få organisationen att fungera.

Det vi försöker åstadkomma är något som vi tycker är oerhört viktigt. Festivalen har på kort tid växt och blivit väldigt stor. Det är mycket svårt att genomföra ett så stort arrangemang som endast pågår under några få dagar varje år. Med våra förutsättningar har vi gjort allt för att organisationen ska fungera så friktionsfritt som möjligt.

I efterhand vet vi att ett flertal funktionärer har fått jobba väldigt hårt och länge, något vi ser som ett stort misslyckande. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att detta inte ska inträffa i fortsättningen.

Vi skulle vilja veta exakt i detalj vad som inträffat gällande samtliga berörda funktionärer. Dessutom vill vi väldigt gärna träffa de berörda personerna för att personligen be om ursäkt.

Med vänliga hälsningar

Föreningen Peace & Love

här representerad av

Jesper Heed och Daniel Wallsten

Mer läsning

Annons