Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi är inte bakom flötet i Ludvika

Annons

Jag läste i tidningen att (s) räddar akuten på Ludvika lasarett. Tror de styrande i landstinget att befolkningen i Ludvika är helt bakom flötet? Hur kan man säga att (s) räddar akuten då det är (s) som är de styrande i landstinget och då det är de själva som hela tiden beslutar om neddragningar.

För att nu få akuten nattöppen så skulle vi mista dagkirurgin. Här kom det verkliga beviset på total inkompetens hos Alf Johansson med anhang. Om man tar bort dagkirurgin då har vi inget behov av narkosläkare och inte någon röntgen. Vad är det då kvar för att kunna driva en akutmottagning? Inget.

Jag hörde också på mötet på gågatan att landstingspolitikerna ska på en resa till Estland för att studera sjukvård. Vad finns det för sjukvård utomlands att studera? Nej håll er hemma och spara på pengarna. Vi har ingen nytta av era nöjesresor.

En annan tanke som jag fick vid mötet på gågatan: Varför finns det ingen person från de beslutande närvarande? Nej ni törs nog inte för det finns inget försvar för de beslut ni fattar.

Se nu till att vi får tillbaka vårt lasarett i det skick det en gång hade medan ni sitter kvar på era poster. Det blir ett val ganska snart och då får vi hoppas att vi får en mera kompetent ledning.

BESVIKEN SUNNANSJÖBO

Mer läsning

Annons