Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi är beredda

Annons

Svar till Förälder,

den 21 mars.

Signaturen undrar varför det inte händer något inom skolan i Vansbro.

Från början av 90-talet har ansvariga skolpolitiker från höger och vänster struntat totalt i utbildningsnivån i vår kommun.

Arvodesberoende och utbildningsfientliga centerpartister som är socialdemokraternas drängar, föredrar outbildad personal.

Detta bidrog till den situationen vi befann oss i. Dessa politiker försöker fortfarande att blockera våra framgångar. Karlsson, Månsson, och jag inte bara talar vackra ord utan vi har redan med hjälp av skolpersonalen gjort stora förbättringar men mycket mer behöver göras.

Det gäller även gymnasiet som leds av rektor Ingemar Karlsson.

Kommunpartiets intentioner är att leda Vansbro kommun på alla områden till en av landets bästa kommuner. Kompetensen och viljan finns för att nå målen och vi är beredda.

Ordet uppfostran är relativt och grunden måste läggas i hemmet och detta ska skötas av föräldrarna. Skolpersonalen ska i huvudsak bidraga med kunskap.

Att du har blivit illa bemött vid dina kontakter med skolan är inte acceptabelt, jag beklagar detta. Kommunpartiets grundläggande värderingar är de samma som junilistans och utgår från alla människors lika värde. Vi tar bestämt avstånd från varje form av rasism, främlingsfientlighet och diskriminering.

WAHAN HARUTUN, ORDFÖRANDE I KOMMUNPARTIET

Mer läsning

Annons