Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vävkammare håller höstauktion och åker söderut på vårresa

Annons

Malungs vävkammare kommer under det här året att göra ett par "vävresor" och man kommer också att ha en stor auktion i november.

Vävkammaren har auktion vartannat år och det brukar vara en mycket populär tillställning. Vid årsmötet som vävkammaren nyligen höll på restaurang Grönland i Malung noterades att man hade 47 medlemmar varav nio var passiva.

Man beslutade att årsavgiften för aktiva ska vara 300 kronor och för passiva medlemmar 100 kronor. Under året som gått har man arrangerat vävresor till Hälsingland och runt Siljan och i november hade vävkammaren en utställning i Galleri Grönland i Malung.

En vävresa till Västergötland och Småland kommer att göras under våren liksom en resa till Riks-väv i Karlstad den 3 september.

Vid årsmötet blev det i stort sett omval av styrelsen som består av Renate Engberg, ordförande, Inger Eriksson, sekreterare, Christina Löök, kassör, Ing-Marie Persson, materialförvaltare samt Greta Bengtlars ledamot. Till revisorer valdes Helen Bengtars-Sjögren och Barbro Larsson. I samband med årsmötet avtackades May-Lis Lekare som avgått ur styrelsen.

Mer läsning

Annons