Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vårmarknad i regnsvalt Äppelbo

Annons

Marknadsritt. Fyraåriga Amanda Eriksson från Äppelbo, tyckte det var kul att få rida på ponnyn Fála under marknadsdagen. Amanda Stolpe såg till att ridningen fungerade som den skulle.

u Årets vårmarknad i Äppelbo missgynnades av de svala majtemperaturerna. Lördagsvädret inbjöd inte till några spontanbesök och arrangeerande Äppelbo Gemenskp nödgades också notera en måttlig besöksfrekvens. Knallarna höll emellertid humöret uppe, trots att marknadsvädret inte blev det önskade.

I vandrarhemmet Älvgårdens lokaler var det förstås varmt och skönt. Här kunde gästerna smaka på nässelsoppa och värma sig med både korv och kaffe.

Trots regn och blåst var det ändå en hel del som trotsade vädermakterna och ägnade sig åt de alternativa aktiviteterna, bungy-running och ponnyridning.

Dreamhack och Arvikafestivalen i samarbete

u Världens största datorfestival, Dreamhack, med säte i Vansbro inleder nu ett samarbete med Arvikafestivalen, som är en av Sveriges största rockfester. Under sommarens Dreamhack vid Elmiamässan i Jönköping den 16-19 juni kommer Arvikafestivalen att anordna en minifestival och Dreamhack kommer att utföra motsvarande under Arvikafestivalen som hålls en månad senare.

- Ungdomar använder idag Internet både för att spela datorspel och för att hitta ny musik och därför vill vi försöka att kombinera det bästa av två världar, musik och teknik, säger Martin Öjes som är en av Dreamhacks grundare.

Stulen bil återfunnen

Mer läsning

Annons