Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför kan vi inte förstå att vi alla är olika

Annons

Jag börjar mer och mer förstå hur världen ser ut som den gör med krig och terrorism. Jag är en dam på 50 plus, som inte får vara ifred. Det finns en person i min närhet som på alla vis försöker göra livet surt för mig.

Det gnälls på allt, mina hundar, hur jag parkerar bilen. Jag får inte prata i telefonen ute på min gård, ja, listan kan göras hur lång som helst. Nu är det så att jag är född fri, ordet är fritt och jag tänker fortsätta vara fri, ingen kan få mig att se livet i svart.

Skulle sånt här ske i till exempel skolan skulle det vara mobbning. Men när vuxna håller på vad kallas det då? Aldrig att jag kommer att gå från mitt hem, och aldrig jag kommer att vika mig för en människa som mår så dåligt som den person som håller på och gnäller. Jag tycker uppriktigt sagt synd om såna människor, vi har ju så fin vård.

Varför inte söka hjälp för sina problem istället för att sprida otrevnad och giftigheter omkring sig? Vi är ju alla olika och vi måste acceptera det istället för att förgiftas av vår tids stora folksjukdom avundsjukan.

Jag är fri och mycket lycklig med mitt hus och min familj. Jag vill inte ändra på nått just nu i mitt liv. Tänk om ni vuxna, så ska ni se att en liten förändring kan göra en stor skillnad.

Grannsämja

Mer läsning

Annons