Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför ägna så mycket tid åt vargen

Annons

Hej på er alla vargförespråkare. Varför ägnar ni så mycket tid till att ge ert stöd till vargen? De problem som vi dagligen brottas med, där människor far illa på grund av neddragningar i samhället, är väl mycket viktigare att protestera emot.

Alla, från barn till gamla, behandlas dåligt på grund av att makthavarna anser att annat är viktigare. Även de brottsaktivas utrymme ökar på grund av att polisen inte tillåts använda effektiva metoder för att komma till rätta med brottsligheten.

Nej, nu är det dags för alla som känner att ni har krafter över. Se till att protestera mot alla överbyggnader som finns i samhället. Till exempel landstinget. Många duktiga läkare med lång erfarenhet skulle säkert kunna samordna vården utan en massa politiker.

Inom polisen och övriga rättsväsendet behövs också mycket mer renodling av verksamheten för att kunna möta det allt hårdare klientel som finns i dag. Som det är i dag finns det alltför många som ritar stap-lar och utvärderar verksamheten utifrån ett perspektiv som är ouppnåeligt därför att det finns för få som har möjligheter att utföra arbetet.

Men största problemet är att det ej är så lätt att komma i kontakt med polisen för att lämna upplysningar i dag. Många har tröttnat på att sitta i en telefonväxel och vänta. Nu tänker man införa en nationell telefonväxel. Ännu en stressfaktor som kommer att göra att den lilla människan får ännu mindre möjlighet att få hjälp lokalt.

Att bli bemött utifrån ett lokalt perspektiv av någon som känner till den lokala geografin, samt problematiken i ditt område är ytterst viktigt för att få tillbaka förtroendet för polisen.

Till sist till alla er som orkar: Försök att säga ifrån när ni ser att människor behandlas illa. Hjälp våra barn att behålla en hög moral och etik så att vi kan bygga ett samhälle som blir fortsatt trovärdigt. Låt de jägare som har ett andningshål i jakten fortsätta att hämta kraft därifrån som de gjort i alla år. Vargen har bara negativa effekter på detta.

OVE J

Mer läsning

Annons