Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vårdslös ungdom i trafiken

Annons

Vissa föräldrar borde ta mer ansvar. Speciellt de som låter sina barn sitta och köra traktor efter vägarna. Jag vänder mig särskilt till dem i Arkhyttan, Stora Skedvi. Vad tänker du eller ni med? Vad tror ni händer om dom råkar köra över någon?

Jag själv skulle ta saken i egna händer. Vad jag skulle göra med dem vet jag inte, men de skulle nog ha svårt att gå de närmaste dagarna.

Det spelar ingen roll hur duktiga de är att köra. Skulle det uppstå en situation så är knappast deras förstånd tillräckligt utvecklat. Det var härom dagen som det kom en gammal traktor med en vagn, full med ungar. Man kan fundera hur det är ställt.

Min källa sa att de kom åkande från Smedby mot Uppo. Nu är det så att det börjar bli känt att det körs mycket i Arkhyttan. Därför vet jag att den som körde bor i Arkhyttan. De andra härstammar nog därifrån också. Och jag vet vem som äger traktorn, men det kan vara osagt för den här gången. Det kommer nog fram till slut ändå.

Det är så dåligt att låta sina barn sitta och köra sådär. Och ni som äger traktorn: hur törs ni låta en annan unge köra er traktor? Om det blir en krock så är väl det ni som åker dit?

Det här är en varning till föräldrarna: nästa gång så får polisen komma och hälsa på. Jag har redan varit i kontakt med trafikpolisen.

Arg

Mer läsning

Annons