Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var ifrån kommer maten?

Annons

Du uttalade dig häromdagen i tidningen att nu skulle en ny upphandling av maten till Garpenbergs skola göras. Det var inte säkert att Haggårdsköket skulle få fortsätta.

När du var på informationsmöte i centrums matsal i Garpenberg för några år sedan förklarade du att maten skulle tas från Vasaskolans kök, därför att det var mycket billigare matkostnader där. (Naturligtvis, eftersom inte hyra, vatten el, sopor med mera kunde räknas ut där, utan endast matvarukostnaden samt personalkostnaden fanns redovisad).

Menar du verkligen att inte någon mat levererats från Vasaskolan ännu efter alla dessa år?

Hade du mage att ljuga oss Garpenbergsbor rakt upp i ansiket vid ditt enda besök hos oss? Vi är nog många som blir besvikna om så är fallet.

Nu vill vi också veta var ifrån maten till pensionärerna och dagisbarnen i Garpenberg har levererats hittills, sedan köket lades ned i Garpenberg.

Du bör göra ett med sanningen överensstämmande förtydligande i tidningen, så att vi alla får en klar uppfattning om dina undanflykter och vilseledande uppgifter den enda gång vi träffades i Garpenbergs centrum.

GARPENBERGSBO

Mer läsning

Annons