Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Vår bredd är vår styrka

Annons

- Det är verksamheter vi nu satsat på hårt att utveckla, säger Eva Vennerström, försäljningsansvarig vid Maserhallen AB.

Om mindre än en månad slår äventyrsbadet upp sina portar och det innebär också att portarna till en ny och friskare värld kan öppna sig för många.

Förutom att det i Maserhallen redan finns två gym, Nautilus samt Maserhallens eget, kommer anläggningen under hösten/ vintern också att kompletteras med en rejäl spa- och relax- avdelning innehållande såväl jacuzzis och ett flertal olika bastu-varianter som massörer och specialister på skönhetsvård.

- Vi har inspirerats av anläggningar vi besökt i Tyskland där man satsar stenhårt just på relaxbiten, säger Eva Vennerström.

Vid Maserhallen kommer dock tonvikten att ligga på friskvårdsbiten. Bland annat kommer man att vända sig mot företagen.

- Vi märker redan i dag ett stort intresse från företagens sida för att låta personalen komma hit för att träna, bada och ha det skönt. Det är saker som i förlängningen minskar sjukfrånvaron. Men givetvis är också den enskilde Borlängebon, inte minst pensionärerna, en viktig kundgrupp för oss.

Spinning är ju något som slagit igenom på bred front och som redan finns i Maserhallen.

- En otroligt effektiv träningsform som dessutom är individ-uellt anpassningsbar. Det kommer vi att satsa än mer på. Likaså aerobics som efterfrågas av många.

Det nya äventyrsbadet gör också att möjligheterna till vattengympa ökar betydligt och redan under hösten ska det vara igång.

Styrkan för Maserhallen menar Eva Vennerström ligger i den bredd man kan erbjuda kunderna.

- Här finns ju i princip allt och man kan pussla ihop aktiviteter allt efter eget tycke och smak. Efter ett spinningpass är det säkert skönt med ett dopp i poolen och sedan ett besök i exempelvis doftbastun.

- Tanken är ju också att man ska kunna köpa ett kort där allt ingår så att man kan välja det man känner för just den dagen.

- Mångfalden här gör nog att man inte tröttnar i första taget.

OLOF SCHÄÄF

Mer läsning

Annons