Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Väntan på reklam

Annons

Vi som bor på sista delen av Manhemsvägen i Falun undrar om vi bor på fel ställe för att få reklam i våra postlådor. Det har hållit på så här i flera år att vi inte fått reklamen förräntisdagar, någon gång på måndagkväll och ibland inte alls.

Enligt ett papper som delats ut om att Ni vill ha utdelare står det att reklamen ska delas ut på söndagar.

Det är Annonsbladetvi brukar annonsera i och då vill vi även ha tidningen i tid och vi brukar också svara på annonser, men när vi får tidningen så är varorna redan slut,detta gäller även annonser från affärer som brukar annonsera om vissa saker, så när vi fått reklamen så är varan slut många gånger

Nu var det busslistorna som skulle delats ut men icke i de sista husen på Manhemsvägen, vi ringde Dalatrafik och de sade att det skulle vi fått förra veckan, vi fick dem separat måndagen 15 augusti.

Turlistorna började gälla från den dagen, tur att man inte skulle med en tidig buss då.

Vi vet att de firmor som anlitar Svensk direktreklam betalar bra med pengar för denna tjänst.

Det har skyllts mycket på att det varit nya utdelare, menvarje gång vi ringt har vi fått till svar att det ska bli bättre, men ska det vara så år efter år, då kanske ni måste tänka om och inte ha så stora områden för varje utdelare så de hinner med.

Svar direkt:

Vi försöker styra över så mycket som möjligt av vår utdelning till helgen, och av den anledningen söker vi utdelare som kan dela ut på söndagar. Vi vet att det är då som många tar sig tid att läsa reklamen och den övriga samhällsinformationen som vi delar ut. Vi använder dock både måndag, och även tisdag som kompletteringsdag om utdelaren av olika orsaker, som till exempel sjukdom eller andra förhinder inte kan dela ut på söndagen. Det är olyckligt om ni drabbats av detta flera gånger, vi beklagar detta. Vi kommer från och med oktober att utöka inriktningen på helgdistributionen.

HYRESGÄSTER I 34:AN

Mer läsning

Annons