Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vansbro i finalklass

Annons

Systrarna Karin och Sarah Hansson åkte även de till sig en varsin plats i A-finalen för den gemensamma damer/oldboysklassen.

Per-Olov Gruhs tog sig till seniorernas C-final och även junioren Robert Hedman var snubblande nära en finalplats. Han missade dock finalen med en ynka poäng.

Magnus Eriksson kom till Grangärde med en A-finalsvinst från den senaste tävlingen i bagaget och Johnny Tongring och Andreas Isrealsson hade gjort kanonstarter under hela vilket bäddade för en rafflande final.

Magnus Eriksson knep starten med Tongring och Isrealsson på fjärde respetive femte plats. Magnus Eriksson behöll sin ledning ända in i mål medan det blev en stenhård kamp om de övriga placeringarna. Tongring och Israelsson lyckades slutligen knipa tredje- och fjärdeplatserna.

I A-finalen för damer/oldboys tog Sarah Hansson ledningen före Frank Högman, MK Kopparberg. Sarah höll emot länge innan den mycket rutinerade Högman kunde smita förbi på tredje varvet, men han mötte hårt motstånd. Sarah slutade på andra plats i finalen. Karin Hansson hade dessvärre problem med bilen och fick nöja sig med en sjätte plats i finalen.

Magnus Eriksson leder nu Dalaserien där Johnny Tongring och Andreas Israelsson ligger trea respektive fyra.

Vansbro MK leder Dalaseriens lagtävling bland seniorerna och bland juniorerna ligger klubben tvåa.

(...som debuterade och trots ett veckogammalt körkort tog en fjärdeplats i B-finan för damer/oldboys)

NADJA NÄÄTÄNEN PRAKTIKANT

Mer läsning

Annons