Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vandaler och plastgirlander

Annons

Jag undrar varför ni som bröt av nästan alla björkarna på Djuråsbron gjorde som ni gjorde? Vad tjänade det till? Kunde ni inte ha låtit det vara fint över hela midsommarhelgen? Om ni söker uppmärksamhet och bekräftelse, eller vill ha ut aggressioner, gör det någon annanstans och låt det inte gå ut över allmänheten.

Till er som utsmyckar Åkerängstabron vill jag uttrycka ett önskemål om att löva portalen mot "Boan" med riktiga björkar och inte plastgirlander. Det ser så konstigt ut när hela bron är utsmyckad med fina björkar och så har ni infört en plastgirland över portalen. Var snälla och gå tillbaka till en riktig björkgirland. Det var mycket finare då.

Vi höll

ett öga

Se nu hur det gick till på Åsendammens sportfiske! 300 fiskar stulna ur fiskekassarna med ägarens egen båt. Det skulle aldrig ha hänt om Älvdalens kommun inte hade skrämt i väg oss campare (husvagn). Vi höll ett öga på dammen och dess fiskare. Ett sådant här tillslag skulle vi ha märkt på en gång och för den delen hade ingen vågat heller!

Runt Åsendammen har vi, unga som gamla, tagit hand om varandra. Nu när vi åker förbi Åsendammen står det öde och tomt och mitt och andras hjärtan gråter när man tänker tillbaka på hur det var och hur det fortfarande hade kunnat vara. Älvdalens kommun rår för denna stöld anser jag och många fler med mig, för vi campare håller kontakten än.

EN MIDSOMMARFIRARE

Mer läsning

Annons