Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad hände med åtgärdande av orättvisor?

Annons

Svar till Per Erik Granström, 5/6:

Inför EU-valet är Per Erik Granström ute och talar om djurtransporter. Men snälla Granström, detta är ju en gammal fråga som andra har ältat före dig. Till exempel Marit Paulsen som för detta har just i dag fått ett erkännande från Ultuna.

Och att det enligt dig skulle bli bättre med flera socialdemokrater i parlamentet är det nog ingen som tror.

Att få någon ordning på frågor inom EU-parlamentet med den kaos, korruption och oärligheter som gäller visar sig vara svårt. Detta framgår också av flera tv-program där parlamentarikerna röstar fel, ej deltar i viktiga möten, åker hem tidigare. Det enda de är noga med är betalningen. Inte undra på att alla vill bli parlamentariker.

Så till några andra frågor.

Jag saknar fortfarande Granströms tidigare löfte om att arbeta mot orättvisor i vårt samhälle. Där har du mycket att göra! Frågor som socialdemokratin undviker.

Och hur mycket har du engagerat dig i Ludvika lasarett som dina kompisar Alf Johansson, Ingalill Persson och kommunisten Hagberg håller på att rasera? Som riksdagsman för vårt område borde du nog kämpa för sjukvården!

När det gäller Avesta lasarett så är det nog lika tyst från din partikamrat Kurt Kvarnström. Och när det gällde att hjälpa mamman till den cancersjuka pojken så slutade det med att hon fick rådet att gå till socialen. Man häpnar!

Opolitisk

Mer läsning

Annons