Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vackert mingel före bal

Annons

Martin Koch-gymnasiets årliga bal i onsdags bjöd på både vackra klädkreationer, kreativa håruppsättningar och pampiga ekipage.

Vädret log mot de sprudlande glada och nervösa studenterna när de en efter en anlände till Garpenbergs herrgård i frackar och klänningar i regnbågens alla färger.

En stor folkmassa med både släkt, vänner och nyfikna hade samlats på gården för att få en skymt och kanske fotografera någon av de 113 balgästerna.

Efter det traditionsenliga gruppfotot på herrgårdens trappa, minglade studenterna i trädgården tillsammans med skumpa och mer uppvaktning i form av fotografering.

Därefter avnjöts en trerätters middag, bestående av skaldjurskanapé, helstekt fläskfilé, och till efterrätt chokladkaka med färska jordgubbar, i herrgårdens salong.

Dagen efter festen var ägaren Nils Aitamaa, ägare till Garpenbergs herrgård, lyrisk och nöjd över hur studenterna skött sig.

- Det var en jättebra stämning med fantastiska ungdomar som skötte sig alldeles utmärkt och var så trevliga hela kvällen. En stor eloge till allihop, säger Nils efter festiviteterna som tycker det bara blir bättre och bättre för varje år.

THERÉSA HONGISTO

Mer läsning

Annons