Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ursäkta Arne!

Annons

Svar till Arne Jansson,

den 13 januari:

Två veckors semester i värmen har gjort att svaret dröjt. Åter på plats så vill jag be Arne Jansson om ursäkt. Att han suttit i villan på Notgården och haft sina ömma tår beklagar jag bara.

Jag råkade nämna Arne Janssons namn i en insändare riktad till Berndt Ekström som gjorde gällande att man bara behövde vara en bra insändarskribent för att få en landstingsrådsplats åt sjukvårdspartiet. Han nämnde då Birger Hansson och Bertil Bratt. Jag tyckte att han hade glömt en av de främste för detta skrå, nämligen Arne Jansson.

Nu vet jag bättre. Arne Jansson ger man sig inte på. Han ber mig att vara politiskt anständig och svara på hans kritik mot den förda s-politiken i kommunen och på riksplanet i stället. Rubriken på min tidigare insändare var "Besvikelsens ansikte" och kanske inte helt fel i sammanhanget. Arne Janssons åsikter är väl ett bevis för besvikelsens ansikte för den förda politiken.

Hade Arne Jansson fortsatt att föra fram sina åsikter i rörelsens organisationer efter sin avgång som kommunalråd hade det kanske sett annorlunda ut. Vad vet jag? Men han kom inte och sent ska syndaren vakna. Att i efterhand föra fram en massa synpunkter i pressen för vad som skulle ha gjorts ger inga framgångar. Jag överlåter till dem som makten haver att svara på Arnes kritik, om den nu är värd att kommentera.

KARL ERIK ANESTEDT, (S)

Mer läsning

Annons