Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Upplevelsebadet glömde handikappade

Annons

Jag har dragit slutsatsen att handikappade personer inte är välkomna på Aqua nova. Hur kan det annars komma sig att man år 2004 bygger ett stort äventyrsbad dit alla ungdomar kan gå och bada - alla utom de med funktionshinder förstås.

Vår son, som är tonåring, har tittat på Maserhallen varje gång vi har åkt förbi där det senaste året och pekat med glädje på alla rutschkanor som han älskar att åka i.

Efter ett års väntan så skulle det äntligen bli dags att få gå dit och bada, men det blev tvärstopp direkt, redan i kassan.

Det finns nämligen inga omklädningsrum där man som mamma kan ha sin son med sig och tvärtom, fick jag veta.

Jag som mamma kan inte ta med min son, som är 15 år, in på damernas omklädningsrum, det förstår ju vem som helst utom de ansvariga för detta diskriminerande bad.

Jag och min son fick alltså vända och åka hem igen. Och eftersom han inte kan förstå varför han inte fick gå in och bada som de andra barnen så blev denna förväntansfulla dag i stället en dag vi helst vill glömma.

Om någon ansvarig för badet läser detta, så vill jag ha ett svar i tidningen. Vad tänker ni göra för att lösa detta problem?

UTESTÄNGD FRÅN BADET

Mer läsning

Annons