Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppfriskande rymningar

Annons

Den svenska dumheten slår nya rekord. Folket ser och förstår att det är något allvarligt fel men de har ingen aning om vad det är för fel och vad det beror på.

En kvinnlig byrådirektör tyckte att det "var uppfriskande" med några rymningar från fängelser ibland, för det aktiverar kriminalvårdsfrågan!

Man måste hålla med om att intresset för den extremhumaniserade och misslyckade kriminalvården ökar och avslöjar hur löjligt enfaldig och aningslös den är, men den aktiverar också adrenalinet hos dem som med världens högsta skatter har trott att kriminalvården och fängelserna är till för att skydda oss ärliga och rättskaffens medborgare och inte för att psykologerna ska få leka med sina skyddslingar och riskera våra liv genom att psykopater lämnar fängelserna medan personalen ser på.

Vad som retar oss vanliga människor är också den absoluta nonchalansen mot brottsoffren som man inte tar någon hänsyn till.

Om det funnes någon konsekvens i borttagande av dödsstraffet, korta och milda straff, frigående fångar och permissioner borde ju polisväsendet vara desto starkare och effektivare, för att skydda de vanliga medborgarna.

Man kritiserar Israel för att de bygger en mur, som ska underlätta att gripa och utrota den ohyra som lönnmördar kvinnor och barn, men det skulle behövas en mur här också, mellan vettigt folk och det tattarsamhälle som dumma politiker, dåliga föräldrar, ouppfostrade ungar, överempatiska fruntimmer, verklighetsfrämmande psykologer och dålig kultur har skapat.

ARNE JANSSON

Mer läsning

Annons