Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Unga medaljörer avslutade säsongen

Annons

Det blev många pokaler, medaljer och blommor att dela ut när Vansbro AIK-skidor höll avslutning i OK Skärmjägarnas klubbstuga vid Vanåskiljet i söndags.

Medaljregnet var i första hand ett resultat av vinterns serietävlingar som genomförts i samarbete med idrottsklubbarna i Äppelbo, Hulån, Järna och Nås. Enligt planerna skulle serien omfatta åtta tävlingar, men på grund av snöbrist blev det till slut endast fem tävlingar som kunde genomföras.

Klubbens duktiga stafettjejer Ida Stefansson, Anna-Karin Strömstedt och Ulrika Persson uppvaktades med blomster för sin fantastiska fjärdeplats i samband med SM-stafetten i Hudiksvall. Klubben uppmärksammade också Jan Carlssons insatser som mångårig tränare i föreningen.

Det var ett 60-tal personer som mött upp till den trivsamma skidavslutningen. Innan samlingen i orienteringsstugan fick de yngsta deltagarna medverka i en skattjakt medan de vuxna testade sina föreningskunskaper i en tipspromenad.

När prisutdelningen var klar samlades alla utomhus för att se när Isac Carlsson och Tobias Baier blev utsatta för "pajkastning" - en årlig och alltid lika uppskattad aktivtetet. Åtminstone för dem som får kasta gräddbakelserna...

Skidsektionens ordförande Maud Nilsson, som höll i de flesta trådar, inbjöd avslutningsvis till samkväm i Skärmjägarlokalen.

CHRISTER GRUHS

Mer läsning

Annons