Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Unga idéer på mässa i Älvsjö

Annons

- Det är bara eliten där. De absolut bästa, säger företaget Keep UF:s vd Niclas Johansson. Det är en otrolig chans i livet att få komma dit.

Det var i höstas Niclas och hans gymnasiekompisar Marcus Lundgren, ekonomiansvarig, Per Engström, marknadschef, och Tobias Bornström, inköpschef ,inledde sitt UF- företagande. Sedan dess har priser och utmärkelser formligen regnat över kvartetten som om en månad tar studenten.

Keep UF blev utsedd till bästa monter och bästa företag på gymnasiet. Vid den regionala mässan i Borlänge vann de tre priser, bland annat bästa webbsida och en andraplats som UF-företag i Dalarna samt ett lärarnas specialpris.

Nu väntar mässan i Älvsjö med cirka 180 UF-företag från hela landet församlade. Leksandsynglingarna tävlar i klasserna bästa webbsida och bästa monter.

- En otrolig chans för oss att få komma dit och se allt. Och sedan får vi ju vara med och tävla också, säger Niclas drömmande.

Det sägs för övrigt att kronprinsessan Victoria och statsminister Göran Persson kommer att förära mässan med sin närvaro.

- Det är en otrolig chans i livet att få komma dit, fortsätter Niclas, som passar på att sända en tacksamhetens tanke till Fabian Ståhl som hjälpt till med finslipningen av montern.

CHRISTER KLOCKARÅS

Mer läsning

Annons