Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ung kvinna överfallen och misshandlad

Annons

Händelsen inträffade klockan 22.45 på lördagskvällen på Vasagatan. Kvinnan attackerades av en yngre man som släpade henne i håret, slog och sparkade henne.

En annan kvinna skyndade till för att hjälpa den på marken ligg-ande kvinnan. Hon fick tag i mannen och försökte få bort honom från kvinnan, men fick då själv ett knytnävsslag.

Mannen försvann sedan från platsen.

Polisen vill komma i kontakt med personer som kan ge tips om vem gärningsmannen är. Han hade rakat huvud och kort hakskägg. Han bara en gråvit t-sirt med Hitlertryck och med skriften 1889-1999 på ryggen. På t-shirten fanns även texten "Ett folk, ett rike, en führer".

Kvällen innan inträffade två fall av misshandel i Säter.

En 22-årig Säterkvinna misshandlades av en annan kvinna i samma ålder på Kristinegatan strax efter midnatt natten mot lördagen. Den ena tjejen hoppade på den andra och tog ett strypgrepp på henne och fick ner henne på backen. Hon hoppade även på den liggande kvinnan innan tillskyndande hann avstyra bråket

Strax efter midnatt natten mot lördagen misshandlades en person utanför öltältet på Rådhustorget. Han slogs ner bakifrån av en för honom okänd person.

ROLAND BERG

Mer läsning

Annons