Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ulf Grape

Annons

Vår käre vän och kollega Ulf Grape har på ett mycket brutalt sätt tagits ifrån oss. Ulf anställdes vid polisen 1977 och tjänstgjorde fram till våren 1986 i Huddinge polisdistrikt.

I april 1986 kom han till Avesta polisdistrikt för att i februari 1991 flyttas över till dåvarande arbetsgruppen Hedemora som han kom att tillhöra fram till sin bortgång.

Ulf har i huvudsak arbetat i yttre tjänst. Han har även haft uppdrag som narkotikainformatör, Vågautbildare i grundskolan, Lag och rätt informatör i skolor, fackliga uppdrag med mera.

Ulf har alltid visat en stor och ambitiös entusiasm för sitt polisarbete och med glädje tagit sig an nya arbetsuppgifter samt snabbt anammat nya tekniska hjälpmedel. Han har i sin polisroll styrts av ett starkt rättspatos.

Han har genom sitt sätt att vara även påverkat oss kollegor på ett positivt sätt. Ulf har lämnat ett stort tomrum efter sig och kommer alltid att finnas med oss i våra tankar.

Vi sörjer en god kamrat och en plikttrogen kollega. I denna svåra stund går våra tankar till hans fru Ann, barnen Marleen, Camilla och Niklas samt mor och bror.

ARBETSKAMRATERNA

Mer läsning

Annons