Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två män greps för stölder i Sälenfjällen

Annons

Två personer greps och anhölls senare för omfattande stölder i Sälenfjällen. De två männen är i 30-årsåldern och efter flera förhör beslutade åklagare på lördagskvällen att de två anhållna skulle släppas.

Enligt uppgifter från polisen kan männen ha vistats i Sälenfjällen den senaste veckan och man tror också att de haft ytterligare kamrater med sig. Polisen har fått in anmälningar från minst fyra anläggningar där man haft besök av männen, som bland annat stulit kläder.

Då de två greps på fredagen visade det sig att det fanns massor av saker i bilen som polisen misstänker är stöldgods. Polisen är också ganska säker på att männen haft flera kamrater och att dessa hann försvinna från Sälen innan de kunde gripas. De två gripna är bosatta i Göteborg. Ännu har polisen inte fått någon klarhet i hur mycket som de två männen misstänks ha stulit under sin Sälenvistelse, men det kan handla om kläder och liknande för ansenliga belopp tror polisen. De som har blivit bestulna kan heller inte säga hur mycket som försvunnit förrän man gjort en inventering.

Mer läsning

Annons