Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två anhållna för misshandel

Annons

Två män är anhållna hos morapolisen, misstänkta för misshandel. En 17-årig man är misstänkt för att ha slagit en kvinna och en man i 30-årsåldern är anhållen misstänkt för grov misshandel efter ett slagsmål utanför ett näringsställe.

Det var vid halv tvåtiden, natten mot lördag, som polisen kallades till Mora lasarett. Där omhändertogs 17-åringen med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade, sedan han uppträtt stökigt. Det visade sig att 17-åringen även är misstänkt för misshandel. Tidigare på kvällen ska han ha slagit en 18-årig kvinna i en lägenhet i ett bostadsområde.

En 32-årig man, hemmahörande i stockholmsområdet är också anhållen, misstänkt för misshandel och grov misshandel. Utanför ett näringsställe var han inblandad i ett slagsmål med en morabo i 20-årsåldern. Båda utdelade knytnävsslag som träffade, varför även stockholmaren anmält morabon för misshandel.

Vid samma näringsställe har 32-åringen även varit inblandad i ytterligare ett slagsmål. Där har han enligt anmälan även utdelat sparkar, vilket föranlett en anälan om grov misshandel.

Mer läsning

Annons