Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tuschet skvallrar om planerna

Annons

Bakfickan, som tidigare fanns en trappa upp i huset, återuppstår i ny skepnad i februari.

Arbetet med att färdigställa den tidigare mäklarlokalen längs Stationsgatan har påbörjats.

Det rivs och ventilation ska ordnas. Lokalen måste i ordning, utrustning ska in, och miljökontoret förväntas förstås ge sitt klartecken.

Bolanche siktar på att locka fler gäster till sig och de delar som ingår i koncernen. Bakfickan blir ännu ett tillskott i koncernen.

I det här fallet sneglar man på bland annat hotellgäster och skidturister, och den redan hårda konkurrensen i restaurangbranschen i centrum skärps ytterligare.

Tuschpennan har gått över väggarna och skvallrar om vad som komma skall. Pizzaugn. Varmluftsugn. Kyl. Bardisk. Mycket jobb väntar under den kommande månaden. Målet är att kunna öppna under andra veckan i februari.

Senast huserade som sagt ett mäklarföretag här i lokalen. Det kanske finns visst matos kvar i väggarna, vem vet.

-Det har varit mat här i lokalen förr, för väldigt länge sedan, det kallades Grillen har jag fått höra, berättar Loa Anderzon och nämner att även optiker och tobakshandlare funnits här under årens lopp.

Loa Anderzon vill se satsningen som främst ett komplement till den intilliggande restaurang Stationsgatan 1.

-Det här blir ett ben till att stå på.

JERRY BRODIN

Mer läsning

Annons