Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tror mer på Uppdrag granskning

Annons

Svar till Per Erik Granström, 19/3:

Granström hävdar i sitt inlägg att Uppdrag granskning ljuger om de siffror som programmet visade om invandrares pensioner med mera. Jag föredrar dock att mer lita på tv-programmets uppgifter än på Granströms tills motsatsen har bevisats.

Hans inlägg bevisar också att det är absolut förbjudet att ifrågasätta invandrarpolitiken. Då blir man snabbt kallad rasist och främlingsfientlig, trots att det är politiken man vänder sig mot och inte invandrarna i sig.

Tycker herr Granström att programmet far med osanning skall han väl anmäla det till granskningsnämnden. Han tycker också att alla har en dräglig standard som har 5 000 kr i månaden före skatt.

Det vore också på sin plats att någon från försäkringskassan förklarade vad det är för belopp som gäller. Uteblivet svar får väl tolkas som att saken är så sjuk att man inte kan svara.

Förstår att Granström med sin höga lön och väntande dito pension har svårt att sätta sig in i hur en fattigpensionär har det. Inte heller redovisar han hur mycket invandrarpolitiken kostar. Varför?

Man har faktiskt rätt att skriva under signatur och man har väl sina skäl rör att göra det. Man kan ju råka illa ut för att man tycker som man tycker.

HÄPEN PENSIONÄR

Mer läsning

Annons