Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tror inte på vänsterpolitik

Annons

Svar till Ingemar Nyrede, 28/4:

Jag förmodar att Nyrede är sosse. Han säger att folkpartiet inte kan påverka en moderatstyrd regering. Det tror jag. Det är ju ett kompromissande i politiken.

Jag tycker inte att sänkningar i ersättningarna och dubbla karensdagarna är något att sträva efter. Jag misstänker att en borgerlig regering förlorar många röster på detta. Men då måste ju ni i vänstern bli glada för då kommer ju sosseregeringen tillbaka i kommande val 2010.

Hur kan nuvarande regering skapa en bättre välfärd? När man, som det är i dag, är så beroende av miljöpartiet och vänsterpartiet?

Arbetslösheten minskar inte, många är bidragsberoende, vi betalar en av världens högsta skatter och ändå fortsätter nedskärningarna i kommuner och landsting. Sen står Göran Persson och Pär Nuder och säger att vi måste höja skatterna ytterligare. Vem är det då som förlorar på detta i slutänden? Jo, det är de svaga i samhället. Detta är jag fullt övertygad om.

Nä, fram för en bättre politik där mångfald och valfrihet får råda i större utsträckning. Där det satsas på företagande, nya entreprenörer i större utsträckning, så folk kommer ut i arbete och att företagen har råd att anställa. Detta för att vi ska kunna behålla en välfärd värd namnet.

Jag tror inte ett ögonblick på att gammaldags vänsterpolitik ska lösa våra problem med arbetslöshet, sjukskrivningar, nedskärningar och för att de svagaste grupperna i samhället ska få det bättre.

KOMMUNALARBETARE OCH MEDLEM I FP

Mer läsning

Annons