Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Träna i stället för att gnälla

Annons

Svar till Zorro, 13/8:

Hagge GK är, som alla golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet, medlemmar i Riksidrottsförbundet och sysslar därmed med idrott. Jag tror att de flesta medlemmarna i någon idrottsförening i Ludvika med omnejd, ser det som positivt och är stolta om deras förening får förtroendet att arrangera en internationell idrottstävling av något slag.

Det roliga är att de gamla gubbarna sysslar med idrotten golf och spelar ganska bra. Bland Hagges 1 300 medlemmar i alla åldrar finns kanske två spelare som spelar bättre golf. Som upplysning gällde tävlingen två herr- och två damklasser.

Datum för sådana här arrangemang är ingen hemlighet. Det står i tävlingsprogrammet som kommer ut på våren. Det finns cirka 20 golfbanor inom 10 mils radie från Ludvika. Vi har greenfeeavtal med de flesta. Varför inte ta tillfället i akt att spela på någon av dessa vid ett sådant här tillfälle i stället för att gnälla?

Dessutom är klubbens alla övningsområden tillgängliga för medlemmarna under dessa dagar. Zorro, jag räknar med att du är medlem i Hagge GK som är en idrottsförening. Idrottsmän tränar.

Anledningen att vi behöver hålla banan stängd resten av dagen är väldigt enkel, naturligtvis för att ge banpersonalen möjlighet att sköta om banan inför nästa dag.

Nils-Erik Witteberg

Ordförande Hagge GK

Mer läsning

Annons