Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Toronto fick revansch på Buffalo

Annons

Toronto vann nattens möte mot Buffalo med 4_1 och fick därmed revansch för fredagens snöpliga förlust. Ottawa stod för ett rejält målkalas när Tampa Bay 7_2-besegrades.

Toronto tog revansch från i fredags när Buffalo besegrades med 4_1 i lördagens NHL-möte. Lagen mötte senast i fredagskväll och Torontospelarna fick då se drömmen om en slutspelsplats försvagas när de tappade en 4_1-ledning till Buffalovinst med 5-4 i den sista perioden.

På lördagen var laget dock fast beslutet att vinna och såg därför till att få till 34 skott på mål mot Buffalos 20. Segern innebar dock inte att laget är klart för slutspel. De behåller elfteplatsen med två poäng upp till Carolina som efter segern mot San José med 6_4 fortfarande innehar konferensens åttonde och sista slutspelsplats.

Ottawa besegrade Tampa Bay med 7_2 under lördagen. Lagen följdes åt i drygt en period innan Ottawa drog ifrån och avgjorde matchen. Daniel Alfredsson noterades för ett mål och en assist. Tampa Bay-målvakten Johan Holmqvist spelade inte på grund av influensa.

Phoenix såg länge ut att gå segrande ur mötet med Dallas, men laget tappade en 3_0-ledning till förlust med 3_4 efter straffar. Mathias Tjärnqvist noterades för ett mål för Phoenix och Loui Eriksson återfanns även han i poängprotokollet för Dallas räkning med ett mål och en assist.

TT

Mer läsning

Annons